Tavuk Dünyası aynı günde3 cadde restoranı birden açtı

 Tavuk Dünyası, Türkiye’nin farklı şehirlerindeki konuklarını açtığı yepyeni restoranlarında ağırlamaya devam ediyor.

Tavuk Dünyası yılın sonuna doğru aynı günde İstanbul, İzmir ve Sivas’ta tamamı cadde üzerinde olacak şekilde, 3 yeni restoranının birden kapılarını konuklarına açtı.

Böylece Tavuk Dünyası cadde şubelerinin sayısını da 41’e taşıdı.

Tavuk Dünyası, 2018 yılı hedefleri kapsamında yeni şube yatırımlarını kesintisiz bir şekilde sürdürerek farklı şehirlerde ve semtlerdeki restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.Ayrıcalıklı konseptiyle yeme-içme sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, Türkiye’nin doğusundan batısına farklı şehirlerde 3 yeni restoranının kapılarını aynı günde açarak konuklarını ödüllü lezzetleriyle buluşturdu.

Tavuk Dünyası, tamamı cadde üzeri restoranı olan yeni şubelerini sırasıyla İstanbul, İzmir ve Sivas’ta hizmete açtı.İstanbul’da Ümraniye Alemdağ Caddesiİzmir’de Girne Caddesi ve Sivas’ta da İnönü Bulvarı üzerinde açılan Tavuk Dünyası’nın bu 3 yeni restoranının tamamı, bulundukları semtlerin en yoğun sosyalleşme noktası olarak dikkat çeken caddeleri üzerinde açıldı. Tavuk Dünyası bu yeni şubeleriyle birlikte İstanbul’da 65., Sivas’ta 2., İzmir’de ise 10. restoranını açmış oldu.

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, yılın son günlerinde bile restoranlarına yenilerini eklemeyi sürdürdüklerine dikkat çekerek: açılan yeni şubeleriyle ilgili olarak şunları söyledi: “Tüm yıl boyunca Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar her bölgede yeni şubeler açarak lezzet noktaları haritamızı ciddi anlamda büyüttük. 2018’in şu son günlerinde de aynı günde 3 farklı şehrimizde 3 yeni restoranımızı birden açarak konuklarımızı ağırlamayı devam ediyoruz. Hangi semtte veya bölgede olursa olsunlar; konuklarımızın bir yemek arası vermek istediğinde, mutlaka bir Tavuk Dünyası restoranına ulaşmalarını sağlamak için farklı semtlerde yaygınlaşmamızı sürdürüyoruz. Yılın son gününe kadar Türkiye’nin çeşitli il ve bölgelerinde şubelerimize yenilerini eklemeye devam edeceğimizi de heyecanla ifade etmek isterim.”

Tavuk Dünyası açtığı bu restoranlarla Türkiye’de 43 ilde toplam 177 restorana ulaştı.

Farklı lezzetler, lezzetleri taçlandıran ödüller

Benzersiz lezzetlerin peşinde, sürekli yeni keşifler yaparak birbirinden enfes tarifler geliştiren Tavuk Dünyası, menülerini dünyanın farklı mutfaklarından aldığı ilham ile kendi AR-GE mutfağında, baş şefin liderliğinde, özgün marinasyon yöntemi ve dünya lezzetlerini taşıyan gizli reçetelerle hazırlıyor.

Tavuk Dünyası, tüm ürün çeşitlerinde taze sebze ve baharat kullanarak konserve ve şoklanmış ürünlere yer vermiyor. Ürünlerinde trans yağ oluşumuna meydan vermeden tüm menüler, sağlıklı pişirme teknikleriyle hazırlanıyor. Her yeni sipariş için kişiye özel temiz bir tava kullanan Tavuk Dünyası, bu mükemmeliyetçi yaklaşımı ile kaliteden ödün vermiyor.

Türk damak tadına uygun menülerinde leziz tavuk, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salatasını birlikte sunan Tavuk Dünyası, restoranlarında misafirlerini lezzet ve kaliteli yaklaşımıyla ağırlıyor.

Tavuk Dünyası pazara girdiğinden bu yana, dünyaca ünlü bağımsız birçok kuruluş tarafından kalite, lezzet ve en çok tercih edilen marka kategorilerinde çeşitli ödüllere de layık bulundu. Tavuk Dünyası’nın en sevilen ürünleri ‘Kekiklim’, ‘Şefin Tavası’ ve ‘Közlüce’ Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün (iTQi) 2018 yılı organizasyonu değerlendirmelerinde de 3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.

3 yıldır arka arkaya 3 farklı jüri heyeti tarafından ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık bulunan Şefin Tavası ve Kekiklim’in elde ettiği bu kesintisiz başarı, Tavuk Dünyası’na aynı zamanda ‘Kristal Lezzet Ödülleri’ni de (Crystal Taste Award) kazandırdı.

Daha fazla bilgi için:

Mehtap Halıcı – Geometry / 0850- 460 60 10 – mehtap.halici@geometry.com

Tavuk Dünyası Hakkında

2011 yılında kurulan Tavuk Dünyası, bugün 170’in üzerinde restoranı ile tavuk ağırlıklı menülerini tüketicilerle buluşturuyor. Kurulduğu günden bu yana, tüketicilere alışılmışın dışında bir konsept sunan Tavuk Dünyası, Türkiye’de yeme – içme sektöründe kendisine yepyeni bir kulvar oluşturdu. Kendine özgü sosları ve uygun fiyatlı menüleri ile Tavuk Dünyası farklı damak tatları ve bütçelere sahip geniş topluluklara hitap ediyor.

Şekerpınar’da yer alan ortak üretim merkezi, yüksek hijyen standartları, denetim sistemi, başarılı dağıtım ağ ve karlı franchising modeli ile Türkiye’de yeme-içme sektörünün öncü firmalarından biri haline gelen Tavuk Dünyası, başarısını uluslararası boyuta taşımak amacıyla oluşturduğu “Gagawa” markasıyla birçok ülkede faaliyet göstermektedir.

2015 yılında Türkiye’nin önde gelen özel sermaye fonlarından Mediterra Capital ile ortaklığa giden Tavuk Dünyası, Mediterra Capital’in finansal ve stratejik desteğiyle daha da hızlı büyümeyi ve kurumsallaşma çalışmalarını dünya standartlarına taşımayı hedefliyor. Detaylı bilgi için www.tavukdunyasi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

dünyasıiçmemağazamekanSivastavukyeme